Uusi viikko alkoi  hyvin raflaavasti. Sähköpostiin alkoi paukkua uusia maileja kun työsuojeluvaltuutettu ja pääluottamusmies informoivat tilanteen kehittymisestä. Samaan maili kasaan kerkesi myös ilmoitus Hallintoesimiehen mökkionnettomuudesta, jonka tuloksena kuukausien sairasloma. Pääneuvottelija YT-neuvotteluissa työnantajan puolelta meni siis heti vaihtoon..... lisäksi hän on minun esimieheni elikkä tässä sitä nyt ollaan vielä enemmän tuuliajolla. Voi kuinka kivaa *sensuroitua*.

Lisäksi julki tuotiin tieto että tämän kevään aikana, jolloin näitä kannattavuusasioita on laskettu ja suunnitelmia irtisanomisiin tehty, on samaan aikaan hankittu yhtiöön KOLME TYÖSUHDEAUTOA! Sanonko mitä *#%&¤#* .... siis sanat eivät riitä enkä tahdo blogiani liata niillä voimasanoilla joita mielessäni tällä hetkellä pyörii. Autot on hankittu samoille henkilöille jotka ovat tehneet päätökset irtisanottavien määrästä ja nimistä. Eikö näillä miehillä ole mitään häpyä... tämä alkaa olla pahempaa kuin villissä lännessä.

Ja nyt on kello vasta kymmenen, mitähän vielä tänään kuullaankaan. Avoin sotatila-mentaliteetti alkaa valtaa alaa ja lakkokenraalit virittelee aseitaan. Iltaan mennessä me ollaan varmaan uutisten pääotsikoissa *hah hah*