Loma on nyt sitten ohi. 4 päivää ja yksi aamu Vierumäellä oli antoisaa, lepoa, uimista (tai oikeammin vesijuoksua), paljon saunomista ja ihan vain rentona oloa. Mukaan mahtui myös Heron perhettä pariksi yöksi, mutta saimme toki keskenäänkin aikaa viettää. Hero hiihteli minkä kerkesi ja jaksoi ja minä pidin huushollia pystyssä.

Perjantai-aamuna sitten lastasimme Lucian ja nokka kohti Vihtiä, jossa Pikseli oli lomaillut Lempin luona. Meitä yritettiin kyllä huiputtaa ottamaan metrin pahviputki tilalle ja jättää Pikseli veljen perheen omaksi, mutta eihän se sellainen peli vetele. Kaappasimme neidin kuljetuskoppaan ja viimeinen erä kotimatkasta saattoi alkaa.

Kotona edessä oli armoton lomapyykin peseminen ja kamojen paikoilleen rahtaaminen. Mutta heti ensitöikseni kuitenkin tilasin Pikselille sterilointi-ajan. Perjantai-aamuna Hero-isukki vie tytön Lauttasaaren eläinlääkäriasemalle ja yhdessä haemme hänet pois illalla mun vesijumpan jälkeen. Näin saamme koko viikonlopun tarkkailla miten neito selviää tästä elämänsä ekasta isosta koettelemuksesta.

Sunnuntai vierähti juhlien. Kävimme Töölönrannassa brunssilla juhlimassa niin Heron vanhempien 35 v. hääpäivää, heidän eläkepäätöksiään kuin Terhin nimitystä Tiedottajaksikin. Kilisteltävää riitti, menu oli maukas ja mahat täpötäynnä kierimme kotiin päikkäreille.

..... ja sitten alkoi arki. Työt imaisivat meidät molemmat tehokkaasti takaisin ruuhkaputkeen, jossa sitä nyt sitten hääritään. Arki on voittanut, mutta mieli kaipaa jotain luksusta, ekstraa, jotain omaa ja erikoista. Lievä lomaltapaluu-masennus tämä ehkä voisi olla, mutta ehkäpä se tästä ohi menee, ihan vain arkea elämällä. Kuitenkin koen että juuri se arki on meidän vahvuutemme ja paras juttu....... mutta se loma, luksus ja special tapahtumat kun nekin on niin ihanaa

Ai niin, eilen sain, puolen vuoden sitkeän odottelun jälkeen, Helsingin kaupungilta palvelusetelin hammaslääkärille. Mukana oli hoitosuunnitelma, pitkä lista mitä saa tehdä, millälailla ja millä aikataululla ja lisäksi kahdeksan sivun lista mahdollisista hammaslääkäriehdokkaista, joilta voisin hoitoa tilata. Tämä on uutta ja outoa minulle, mutta kunhan nyt tutustun papereihin kunnolla ja valitsen sopivan hammaslääkärin, niin saan tämän hoitamattomissa olleen hammasprojektin nytkähtämään seuraavan askeleen eteenpäin.