Eilinen meni sitten aika rauhallisissa merkeissä ja lievää väsymystä on edelleen aistittavissa silmäluomien takana. Mutta sain kuin saikin pyykit hoidettua, keittiön siivottua, astianpesukoneellisen pestyä, kukat kasteltua ja lohikeiton esivalmisteltua.

Lohikeiton lopun teki isäntä omalla vankkumattomalla tyylillään ja nam kun tuli hyvää. Sitä oli nautinto maistella saunan jälkeen Edekan sipulileivän kera, kuunnellen talo- ja eläinvahti Eeron juttuja siitä miten elukat olivat hänen kanssaan toimineet minilomamme aikana. Oli oikein mukava ilta joten tästä on nyt hyvä jatkaa vauhdin kiihdyttämistä kohti sunnuntaita ja vieraiden saapumista.


suunnitelma-normal.jpgMinua viisaammat ja nipparan näppärämmät ovat todenneet että "hyvin suuniteltu on puoliksi tehty". Tästä olen ottanut vaarin, kun valmistaudumme mun ekojen ihka omien vieraiden saapumiseen. Ja mitä olisikaan kunnon suunnitelma ilman taulukkoa ;) 

Tällaiselta se näyttää ja katsotaan kuinka se oikein toteutuu, sillä eihän tuo kirkossa ole kuulutettu ;) eletään ja muutellaan sitä niin säätilan kuin fiiliksienkin mukaan. Vieraidemme päänmenoksi on tarjolla niin patikointia, shoppailua, kaupunkitutustumista kuin OUTlook-village reissua asuntoautolla.

Lisäksi suunnitelmasta löytyy alustava Menú, ettei tartte aikaa käyttää siihen iänikuiseen pohdintaa "mitä me tänään syödään".  


Mutta ennenkuin päästään suunnitelmaa toteuttamaan, on vielä paljon tehtävää.

Parhaillaan Rubinjo hoitaa omaa osuuttaan keittiössä, pesukone jyystää keittiön likaantunutta mattoa ja mun hommalistalla on Vinokammarin ja Ompelukammarin lopullinen virittely vieraita vastaanottamaan. Niissä pitäisi vielä tehdä imurointia, lattian pesua, pintojen pyyhintää, petauksia ja verhojen virittelyjä. Lisäksi parit lakanat ja pyyhkeet odottavat mankelointia, sekä pöytäliinat silittämistä.

Eli ei tässä paljoa nyt ehdi kirjoittelemaan, joten homiin hommiin, halivilivoo.....


PS: Isäntä putsasi Rubinjon etupyörän ja viiksen ja voi luoja mikä meno ja meininki nyt täällä on. Manu sai hepulin ja ryntäilee ympäri tupaa muovipussi suussa ja Rubinjo pyörähtelee ja säntäilee tosi espanjalaisella temperamentilla.....mitä tästä päivästä vielä tuleekaan?!?!