Muuton ajan muistiinpanoja kera LYKO -hoitojakson

9. lokakuuta 2013

Perillä! Viime yönä 4.30 (saksan aikaa) saapui perille kylmään (+15) taloon koko konkkaronkka, eli 2 aikuista, yksi kissa, 7 kuutiota pakettiautoa ja yksi ylilastattu peräkärry. Kaikki ehjinä vaikkakin pikkasen enemmän väsyneinä.

Viikko oli täynnä tapahtumia, kiirettä, ystävien apuja ja paljon paljon roskiin heitettäviä kamoja. Vielä sinne jäi kaatopaikalle vietävää ja siivottavaa joista nakki jäi Titille ja Timpalle..... kiitos, kiitos, kiitos jne. 

Piksu leikkii salapoliisi-kissaa ja kukaan talon muista elukoista ei vielä ole älynyt että täällä on yksi uusi elukka mukana laumassa. Jännityksellä odotamme koska ja mitä tapahtuukaan  

5. lokakuuta 2013

Elämänmuutos kannattaa, -12 kg yhdessätoista viikossa 

Kaija enkelini kommentit hoitoviikon lopuksi. Vatsassani ollut kova stressimöykky on kuulemma kadonnut ja jalkojen pehmeys ja sitä kautta hoidettavuus parantunut Nyt elämä hymyilee kaikilta laidoilta ja minä hymyilen takaisin.....leveästi 

4. lokakuuta 2013 

Muutto etenee vauhdilla ja kutakuinkin suunnitelman mukaan. Keskiviikkona Roska-Raija kävi täyttämässä taloyhtiömme roskiksen kaikella turhalla ja risalla roinalla, joka riitti säkki ja pussikaupalla.

Eilen jakelin kamoja kummipoikien joululahjarahastoon ja tänään on sosiaalisen oman tunnon eli kierrätyskeskuksen vuoro. Loput roinat kärrätään Ämmässuolle. Kyllä tää tästä   

1. lokakuuta 2013 · 

Toka hoitopäivä, tokat sidokset, pinna kiristyy ja kaaos kämpässä lisääntyy. Miten ikinä mä kuvittelin jaksavani ja selviäväni tästä hengissä ..... ja surkeinta on se, että mun on vain itse tää tehtävä, käytävä läpi kaikki tää kamamäärä ja jaettava kolmeen kasaan; mukaan, kierrätykseen, kaatikselle. Ei siis muuta kuin "lajittelemaan".

Lymfahoito tehty ja siteet jaloissa: OK
Sähkösopimus irtisanottu: OK
Virallinen muuttoilmoitus nettiliittymän irtisanomiseen tilattu: OK
Kierrätyskeskuksen kanssa sovittu kaman toimituksesta: OK

Oisinko nyt ansainnut kahvit?

Päivitys: Nettiliittymä irtisanottu! Olen helpottunut!

30. syyskuuta 2013

Taas ollaan hoitoviikon alussa, siteet odottaa Kaijaa ja osaavia käsiä.

K%C3%A4nny%2004_13%20029-normal.jpg

Maljani on ylitsevuotavainen. Ihanaiset ystävät perheinenne, olette kultaa kalliimpia. Muuttoprojektini sai todellisen tehokäynnistyksen ja tästä on hyvä jatkaa huomenna.

Nöyränä.....KIITOS

28. syyskuuta 2013

Nyt alkaa tohinat. Jaana tuo paketointikamoja ja tulee auttamaan + juoruilemaan ja illemmalla saapuu Tiilikaisten tehotrio. Olen onnekas ihanista avuliaista ystävistä, kiitos! 

Itse olen valmistellut paikkoja joita voisi tänään siivoja ja viedä muuttoprojektia eteenpäin. Ja löytyi se äitini kutoma ihanan lämmin, ISO ja täynnä tunnetta oleva päiväpeitto, joka tulee hyvään käyttöön saksassa. Nyt se jyllää pesukoneessa, katsotaan miten käy 

Tässä alkaa olla tekemisen makua!

26. syyskuuta 2013

Lauttasaaressa jälleen. Viime yönä lensin Vantaalle, josta ihanainen hovikuskini Risto kyyditsi mut Vihtiin, KIITOS! Siellä vastassa upea kälyni kylmän lonkeron ja pizzan palojen kera. Hyvin nukutun yön jälkeen nyt jälleen Lauttasaaressa kera Piksun. Pikkasen hajulukot haiskahtaa mutta eiköhän tästä selvitä. 

Kauppareissulla Piksulle tarttui mukaan silakoita, kelpasi, joten eiköhän tämä kotiinpaluu ala olla pulkassa  Nyt hetki lepoa ja sitten alkaa urakointi muuton parissa. 

Ai niin huimin kokemus Frankfurtin lentokentällä oli tämä?

25092013045-normal.jpg