Aamu alkaa edelleen aaaaa:lla, eli ahkeroinnilla. Ensin onnistuin kuin ihmeen kautta sytyttämään pesään roihuavan tulen, eli on se rakkaus edelleen voimissaan <3.

Ja koska on niin kaunis, aurinkoinen aamu, piti vähän ulkoilla ja tartuin isoa härkää, pikkasen sarven reunasta kiinni = takapihan "romukatoksen" reunasta raivasin ihmisen mentävän kulkuväylän takaosan varasto-ovelle, että pimeälläkin sinne löytäisi itseään naarmuttamatta ja vaatteitaan repimättä :)  DONE!

Ja ilokseni löysin sieltä kaaoksen keskeltä ison laatikollisen koivun tuohta ja männyn kaarnaa, eli nyt alkaa uunin sytytys onnistua muutenkin kuin ihmeen kautta :)

Vielä edessä on hetki tulipesän hoitoa, että saadaan veden lämpötila nousemaan ja sitten perinteisiin perjantai-puuhiin, eli tänäänhän on LEIVONTAPÄIVÄ!  Tilauksesta Kaltensundheimin koekeittiö valmistaa tänään ihan tavallisia korvapuusteja. Pyydän pitämään peukkuja onnistumisen puolesta :D.....  Kiitooooos!  


Pikkasen sähläämiseksihän se taas meni, kun avustajia on kaksin kappalein, Manu ja Piksu olisi ehdottomasti tahtoneet "auttaa", mutta yhdeksi poksumiseksi ja haukuksi se meni koko touhu, lopulta jauhoa oli siellä sun täällä ja elukat laitettu ulos viilentämään tunteitaan. Tässä prosessia....

P3070473_2-normal.jpg   P3070476_-normal.jpg   P3070477_2-normal.jpg

....ja valmistakin tuli :D

P3070480_2-normal.jpg