Lempi "Hellä" Lemströmin elämän ensimmäinen kiima alkoi siis lauantai-aamuna. Sen seurauksena katit eristettiin toisistaan ja pävittäin varovasti ja valvotusti kokeilimme miten tilanne kehittyy. Ja tänään keskiviikkona, viiden kiima-päivän jälkeen voimme todeta että "Lempi on nyt iso tyttö".

Kiima on vain ikävä muisto historiassa, mutta Pikseli kieltämättä ihmetteli siskonsa muuttunutta hajumaailmaa oikein urakalla. Hetken jo pelkäsin neitien taas ryntäävän toistensa kimppuun, kuin Hunni Attilan joukot, mutta toistaiseksi tilanne on edennyt ihan hyvin.

Toki muutama vahvaluontoinen painiskelu piti kokeilla, perässä kuljeskella ja ihan vain huvin vuoksi räppästä siskolikkaa kesken pottareissun. Mutta nyt neidit ovat rauhoittuneet ja me huokaisemme helpotuksesta.

Helin suhteen Pikseli sen sijaan osoittaa jatkuvaa ylenmääräistä kiinnostusta, joten katsoimme parhaaksi, ainakin näin aluksi antaa Helin olla omassa rauhassaa, hoitohuoneessa. Katsotaan josko jo huomenna voitaisiin taas vapaasti pitää kaikkia ovia auki, mutta vielä en sitä tee. Lisäksi yöksi ja huomiseksi työpäiväksi eristystä jatketaan, kun kukaan ei ole valvomassa miten katit täällä keskenään selviävät.

Melkein voisi siis sanoa että loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta ei nyt ihan vielä nuolaista ennenkuin tipahtaa.....