Sanotaan että kaikki tällaiset äitien-, isien-, naisten-, miesten- jne. -päivät ovat kukkakauppiaiden salajuoni saada ihmiset ostamaan kukkia toisilleen. Minä en tähän usko. On hyvä ihan allakan kautta muistuttaa toisten ihmisten erityisyydestä, se kun usein unohtuu sinne arjen keskelle. Lisäksi joillekin se tunteista puhuminen kun tuntuu olevan ylipääsemättömän vaikeaa. Tällainen päivä antaa siihen loistavan ja luvallisen mahdollisuuden......käyttäkää sitä.

Olisihan se upeaa olla huomion keskipisteenä, saada kukia ja lahjoja ja konkreettisesti tuntea olevansa jotain todella ainutlaatuista......mutta kun asiat ei aina mene niinkuin Srömsössä. Se arki kun on kuitenkin jotain ihan muuta ja ne juhlanhetket ei tule allakan mukaan, vaan yllättäen, silloin kun niitä vähiten odottaa. 

Siihen arkeen liittyy se jokapäiväinen toisesta huolenpitäminen, saumaton yhteistyö jonka tuloksena on hyvä elämä, se että kumpikin tuo oman tärkeän osansa siihen yhteiseen hyvään jota elämäksi kutsutaan.

Tänään se minun osaltani on kodinhoitoa, talon lämmitystä, elukoista huolehtimista ja levottoman mielen hillitsemistä. Mikko Kuustosen laulun sanoin "Kun aika on, ole rauhassa levoton. Kun aika on, minä palaan, kun aika on."....


naistenp%C3%A4iv%C3%A4n%C3%A4_2014-norma

Oikein ihanaa, onnistunutta ja hurmaavan hehkeää Naistenpäivää kaikille!


Ja vielä päivän linkkivinkki:

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288662588740.html?pos=ksk-trm-seks-ostu

Kehu

Heidi

Olet rakkaampi kuin elämäni ja niin kaunis.


.... ja juuri näinhän hän oli suunnitellut sanovansa, ennenkuin kiirehti ahertamaan meidän yhteisen hyvän eteen, mutta kiireessään vain unohti sen. ​Tämä loistava generaattori kertoi sen minulle ja rauhoitti mekastavaa mieltäni oikein mainiosti ....


Iltapäivästä tartuin sitten kaksin käsin härkää sarvista, eli aloitin urakalla tuon katoksen alisen kaaoksen järjestelyn jonkinlaiseen siistimpään kuntoon. Suurin syy on huomisessa, eli loistavien sääennusteiden innoittamana avaamme huomenna grillikauden ja metsuriveljekset on kutsuttu mukaan. Että siis olisi jotenkin miellyttävämpää oleilla pihalla, ilman että joka paikasta silmään osuu kasoja ties mitä, ties miltä ajalta, aloitin urakan.

Nyt neljä tuntia myöhemmin olen suht tyytyväinen lopputulokseen. Sain kuin sainkin ainakin yleisilmettä siistittyä. Lisäksi somistin grillin läheisyyden teemaan sopivasti kuusen havuilla, joita joulusta jäi yli. Nämä miehethän ahertavat metsän parissa, joten tuntui luontevalta käyttää ne vielä kertaalleen, kun eivät olleet mitenkään huonoksi menneet. Manu tosin remmin päässä toheltaessaan kahdesti kaatoi kauniit asetelmani, mutta toivotaan että ne nyt saisivat olla rauhassa huomiseen asti.

Väsyneenä mutta onnellisena, tämä naistenpäivän sankari lataa näytölle Pirates of the Caribian: Maailman laidalla -leffan, ja hengähtää hetken samalla kun pesukone ja kuivari työstävät ulkoa löydettyjä peitteitä :), joten hommat eivät siis olleet vielä tässä......ja pitäisi sitä tulipesääkin tsekata......  Gösta Sundqvistia hyräillen....."Elämää, elämää. Elämää-elämää-on-tämäkin. Elämää, elämää...."