Onpas taas ollut aktiivinen päivä.

Päivä nroina on -8,5 kg ja 156/67.  Näin hienojen lukujen kanssa minut vapautettiin päivittäisestä verenpaineen mittauksesta, eli vain ma ja to on sekä paino- että verenpaineen mittaukset. Siitä se päivä sitten lähti liikkeelle, sidoksien jälkeen hetken lepo ja sitten lounalle ja jumpalle. Tänään oli vuorossa pallojumppaa, jossa alan olla jo aika tekijä. Vetäjänä olis se ei niin kiva vetäjä, joka mielestäni vähänylimielisesti suhtautuu meihin isoihin jumppaajiin, mutta kyllä häneltä muutama sana englantia minullekin löytyi kannustamaan pallon kanssa pelehtelyä.

Jumpan jälkeen pikapesu (siis sidokset koko ajan jalassa) ja sitten takaisin Reginan käsittelyyn. Nyt minulle tehtiin ensimmäistä kertaa sidokset ihan ylös nivustaipeisiin asti. Tässä liikutan jo niin intiimi-alueella, että luottamus terapeutin ja hoidettavan välillä täytyy olla kunnossa että tilanteesta selvittäisiin ilman hankalia hetkiä. Meillä meni kaikki loistavasti ja sitten vain opettelemaan kuinka kävellä Michelin-ukkona kun molemmat jalat on tiukoissa paketeissa varpaista nivustaipeisiin. Yllättävän hyvin näiden uusien megasidosten kanssa on ilta mennyt, mutta katsotaan kuinka pitkään yötä näitä pystyn pitämään.

Ikäviä uutisia taas kantautui kotimaasta, niin työpaikalta kuin lähisukulaiselta. Näistä tässä ala sen suuremmin purkautumaan, mutta kieltämättä nuo uutiset veivät olon vakavaksi ja pisti taas kerran pääkopan jutut uusin järjestyksiin. Hurjintahan tässä matkassani on huomata se, että maailma ei pysähtynytkään siksi aikaa kun minä tänne lähdin, vaan jatkaa menoaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Pikkasen pelottaa miten onnistun hyppäämään takaisin siihen oravanpyörään, jossa ihan viihdyin....... vai putoanko sivuun?

Lopuksi kiitos kaikille kommentoijille, niin tutuille kuin tuntemattomillekin. Palautteenne antaa intoa uusiin kirjoituksiin. Tuloksista en ikävä kyllä voi muita kuin noita kilo ja verenpaine tietoja antaa, sillä jalkojen mittaukset tehdään vain sisään tullessa ja lähtiessä. Näin täällä on käytäntö, ettei ihmiset liikaa noihin numeroihin tuijottaisi, sillä toinen vielä isompi puoli on kaikki se tieto ja tietämys jota täällä tästä taudista saan. Ja sitä on hieman tylsää näin blogiin tallentaan, vai pitäisikö?

PS. Huomenna on superpäivä, on labraa, ultraääntä, fysioterapeuttia, ravitsemusterapeuttia ja tietty sidontaa ja jumppaa.