P5050259_2-normal.jpgEilinen päivä meni vielä paikkoja järjestellessä ja isännän vointia kuulostellessa. Kaikki hyvin sillä rintamalla, eli elämä voi jatkua normaaliin tapaan....... mitä syömisiin tulee.

Teimme palautteen/valituksen Finnlinesille, joten odotellaan ja katsotaan mitä he vastaavat moitteisiimme, vai vastaavatko mitään.

Iltapäivästä Fuldan tehokaksikon tultua ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen, kaivettiin pelikortit esiin ja otimme pari erää Sankkia. Olen kehittynyt huimasti tämän korttipelin taitajana ja annan jo aika hyvän vastuksen pelikavereille. Varokaa vaan ;)

Ja iltaruoaksi uunigrillasimme maalaisperunoita kera valmiiksi marinoidun kaslerlihan ja hyvää tuli. Aterian maistuvuutta lisäsi vielä Fuldasta tuliaisina tullut kaalisalaatti jonka resepti pitää saada, niin maistuvaista se oli.


Mutta nyt on uusi viikko ja remontti alkaa, endlich!!! Tämä päivä menee vielä asioiden järjestelyyn ja tarvikkeiden hankintaan yms. mutta Fuldan tehokaksikko aloittaa auttamalla muissa tähdellisissä hommissa, tehden "tilaa" remontille. Nyt kun saamme remontin alkamaan, on mun tehtävä hoitaa näitä taustahommia, katsoa että ruokaa on tarjolla ja riittävästi. Samoin puhdasta ylle ja lämmintä vettä likaisen työn raatajille peseytyä päivän touhuista. 

Lisäksi jännäämme mitä korjaaja kertoo Olgan tilasta ja startin korjauksesta, pääsemmekö hakemaan vanhaa rouvaa ja kyydissä olevaa työkonetta kotiin ehkä jo huomenna...... toivossa on hyvä elää :)


P5030255_2-normal.jpgPiksu parhaillaan söpöstelee vakipaikallaan ja aamu on aukeamassa aurinkoiseen ja kauniiseen päivään. 

Isäntä lähti "apupojan" kanssa jo hommiin ja portaikosta kuuluu askelia kun tehokaksikon toinen osapuoli heräilee uuteen päivään. 

Pesukone jyllää viime huuhteluja ja kohta pääsen viritelemään pyykit ulos kuivumaan.

Tästä tulee hyvä päivä!