Nyt alkaa laskuri toimimaan kotiinlähdön suuntaan. Tänään niin fysijumppari kuin ravintoterapeutti ja lymfaterapeutti kyselivät tarkkaa lähtöpäivääni ja loppuajan hoitosuunnitelma on hyvässä vauhdissä.

Tänään kävin toisen kerran ravintoterapeutin luona ja vaikken aiheesta nyt ihan kamalasti innostu, niin kieltämättä joitakin ajatuksen siemeniä sieltä ehkä mukan tarttui. Seuraavaksi oli vuorossa fysioterapeutti ja tällä kertaa harjoitukset hoidettiin pääsääntöisesti tramboliinilla, ihan totta. Ja jumppari oli vielä kovin tyytyväinen tekosiini ja väitti huomaavansa selvää kohentumista askelluksessani, joka oli mukava kuulla.

Ja kiireisen aamupäivän lopetti käynti Andrean luona lymfattavana ja sidottavana. Ihan reilusti kerroin eilisestä huonosta menestyksestä sidosten suhteen ja yritin tarkentaa missä mielestäni meni vikaa. Tehokkaan hoidon jälkee tuli uudet sidokset ja nyt en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Näiden kanssa pystyy suht ok kävelemään ja tekemään iltapäivän jumpat, eikä purista liikaa, ei puudu eikä hankaudu ja olo on kuitenkin hyvin "kokoonpuristettu". Andreassa on sittekin ainesta huipputekijäksi .

Lounaan ja jumppien jälkeen onkin sitten ollut rauhallisempaa ja olen levännyt ja katsellut Urven linkkivinkin kautta kotimaisen Musta jää elokuvan. Ja nyt on työn alla hyvin mielenkiintoinen draama Pope Jean, jonka pariin kohta singahdan. Katseltavaa tulee kovalla vauhdilla koko ajan lisää kun Tero siirtää ja konvertoi mulle digiboxiimme tallennettuja sarjoja ja ohjelmia, tuskin jaksan odottaa että Mentalist on latautunut koneelleni.

Mutta siinäpä tämä normipäivä. Huomenna heti aamusta pujahdan mittaushuoneeseen (kun vain vielä löytäisin sen) ja jaloistani otetaan ensimmäiset sukka- ja hosumitat. Saan muutaman päivän päästä sukat ja housut koekäyttöön ja jos kaikki on ok niin tilaukseen pistetään toisetkin kappaleet. Kaikkea jännää täällä ehtii tapahtua ennenkuin kotiinlähtö koittaa....... enään10 yötä!!!!