Mystin kuolemasta on kohta viikko.......Manun onnettomuudesta reilu 2 viikkoa. 

Tää aika on ollut sekavaa, täynnä kyyneleitä, tunteita, suunnitelmia ja lamaannusta. Samaan aikaan olen yrittänyt organisoida ja edistää muuttoamme Erben taloon. Isäntä on hoitanut paikalle tekijöitä ja asentajia, että pääsisimme muuttamaan ensi vkonloppuna.


Viime viikonloppuna Erbessä tehtiin loppusiivousta ja talossa olevia isopia kamoja siirreltiin. 

IMAG0657.jpg

IMAG0655.jpg

Byroo
Byron kirjahyllyt on jo paikoillaan. Aikanaan myös ovenpielet uusi-taan tai vähintään maalataan tummaan sävyyn kuten puolipanelitkin.

Soinden kodista tuodaan vielä työ-pöytä ja tuoli, sekä asennetaan verhot ja valaisimet. Sen jäl-keen kaikki firman paperikama hyllyille ja alkaa tämäkin tila olla sitä mitä sen suunniteltiin olevan.


IMAG0659.jpgIMAG0658.jpg

Makuuhuone
Vihdoin mun ikioma sänky siirrettiin oikealle paikalleen makuuhuoneen. Viereen vielä asennetaan isännän sänky ja makuupaikka on valmis :)

Yläkerran aulasta miehet siirsivät ison vaatekaapin makkariin, joka sähkötöiden jälkeen asennetaan tuohon nurkkaan. Kaappi piti tuoda alas palasina, mutta noi vanhat kaapit on sen verran tukevaa ja kestävää tekoa ettei siitä muodostunut ongelmaa.

Vielä ikkunoihin jo Larussa olleet kissaverhot ja mattoja lattiaan niin kissojen muuttopäivän rauhoituspaikka on valmis!


IMAG0662.jpgIMAG0660.jpgTupa
Tuvassa on panelit pintakäsitelty ja paikat siivottu Fuldan Siivouspirun toimesta.

Toinen kerros läpinäkyvää petsiä vielä paneleiden pintaan niin päästään kantamaan kamoja sisään suunnitelman mukaan.

 


KeittiöIMAG0664.jpgIMAG0663.jpg
Keittiön välitilan kaakelointia tehdään parhaillaan ja samaan aikaan sähkäri asentaa loput: puhelinjohdot, hellan, loput katkaisimet ja pistokkeet.

Nettiyhteys ja puhelin piti asentaa perjantai-na mutta tällä hetkellä on hieman epävarmaa mitä oikein tulee tapahtumaan.

 


Kävi kuitenkin niin tai näin, niin vkonloppuna kamoja viedään Erbeen ja pääsen sisustamaan niitä paikoilleen. Mukaan muuttoon on ilmoittautunut ystäviämme ja isännän veljentytär tulee suomesta asti meitä auttamaan ;)  No, kyllä häntä myös ostoksilla kuljetetaan ja nähtävyyksiä esitellään. Jatketaan siitä mihin viime vuoden vierailulla jäätiin. Tervetuloa Taija!