Eilisen pihansiivous-rutistuksen jälkeen olo olikin mitä raihnasin. Vaikka intoa olisi riittänyt, niin kroppa sanou "Noup!", joten linnottauduimme yläkerran olohuoneeseen ja katsoimme Putouksen Unicef -jakson ja nautimme taitavien komediennien ja koomikkojen taidonnäytteestä. Ja yhdeksi heistä on ilman muuta luettava loistava Arvi Lind!  Go Arvi Go! Uusi ura olisi ehdottomasti edessä koomikkona, nauroimme katketaksemme Akun ja Arvin sanailulle Viikkokatsauksen parissa :)

Mutta se rehkiminen kyllä vaatii veronsa ja vielä aamullakin kroppa tuntuu jotensakin kankealta...... siis hidas hellä herääminen oli enemmän kuin tervetullut ja samassa tajunnan herääminen!!! ......viime yönä Piksu oli taas petikumppaninamme. Heräsin valtaisaan kehräykseen korvanjuuressa kahden aikaan, kun neiti ilmoitti läsnäolostaan omalla persoonallisella tavallaan. Ihanaa että Piksukka alkaa uskaltautua Hertan ja Manun reviirille makuuhuoneen pimeään :)

Muuten aamu on auennut pikkulintujen sirkutuksella ja naapuri hotellin katolla kururukuuruuta ilmoittelevan yksinäisen puluparan äänikonsertilla :)  Maa on kuurassa ja pakettiauton ikkunat samoin, ilmassa on pikkasen sumua, mutta uskoisin tästä tulevan kauniin päivän ja iltapäivästä olevan juuri oikeanlainen ilma korkata grillikausi :)..... sen ihanassa toivossa valmistelujen pariin......