Tiistai-aamu on auennut pilvisenä, viileänä ja vähän "kalpeana". Tästä päivästä tulee aktiivinen ja kiireinen, ainakin isännälle, sillä eilen kone teki taas tepposet ja meni jotenkin kaput. Eivät saaneet sitä eilen korjattaua, vaan homma jatkuu tänään..... lisäksi iltapäivällä olisi tapaaminen sähkömiehen kanssa ja sen jälkeen singahdetaan yhdessä hoitolaan. Mulla on viikottainen lymfahoito, isäntä saa hierontaa selkään ja käteen, sekä jalkahoidon. Kyllä tämä päivä tästä vauhtiin vielä pääsee.


Ja muutkin asiat etenee, remonttisuunnitelmia tarkennetaan koko ajan ja lukkoonlyötyjä aikatauluja alkaa ilmestymään. Eilen tutkailtiin puuhelloja ja mietittiin sähkötarpeita. Pääsiäisen aikaan saamme apujoukkoja Fuldasta ja homman lähtölaukaus pamautetaan ilmoille. Seuraavalla viikolla sähkömies tulee tekemään oman osansa ja toukokuussa repästään kunnolla. "Abracadabra, tää alkaa toimia...."


Eilen illalla kurjaa taas oli tää leukapieli ongelma..... poski/leukapieli oli kipeä, turvonnut ja tuntui ettei mikään onnistunut, olo oli kurja, surkea, kipeä ja kamalan ressukka. Tein iltaruoaksi lohturuokaa eli isoja lämpimiä voileipiä, jauhelihan ja makkaran, oliivien, kananmunien sekä suolakurkkujen kera. Hyvin nuo maistuivat isännälle, kun niitä saunan jälkeen nautittiin. Seuna rentoutti ja rauhoitti kipuloivaa leukapieltä ja yötä vasten otin vahvan kipulääkityksen mutta lopulta vasta puolenyön jälkeen sain kuin sainkin unenpäästä kiinni. Leukapieli on nyt aamusta jälleen parempi, mutta katsotaan miten se selviää tästä päivästä.

Kuvapäivitystä leuan turvotuksen kehittymisestä:

P3170548_2-normal.jpg   P3180559_2-normal.jpg
Maanantai 17.3.2014                  Tiistai 18.3.2013
Eli + - 0, ei parempaan, ei huononpaan, vielä en siis panikoi :)


Kodinhoidollisina tiedotteina mainittakoon, että tänään jatkan eilistä pyykkäystä ja käytän iki-ihanaista Rekolan mummolta perimääni mankelia. Seuraavan kerran lakanoita vaihdettaessa saamme vihdoin mankeloidut lakanat petiimme :)