Eilisen päivän biisi oli tämä, vaikka oli vasta maanantai...... mitä tästä viikosta oikein tuleekaan


Elukoiden kanssa meni hyvin, paitsi Armaan :(  Se katosi ulos eikä sitä sen jälkeen ole näkynyt. Isäntä selittää vain puhelimessa "lopun ajan enteitä" ja tiedänhän minä että Armas on vanha ja sairas kattiherra, joka ei anna itseään hoidettavan.....mutta silti..... ei sen tarttis "mun vahtivuorolla" tehdä mitään peruuttamatonta :´(

Piksu oleili sisällä pientä ulkopyrähdystä lukuunottamatta, ei taida nuo tihkusade-ilmat olla hänenkään mieleensä. Herttakin oleili enemmän sisällä kuin ulkona, jossa vain pistäytyi silloin tällöin.

P4280211_2-normal.jpg

Samoin Manuska, joka vietti enimmän aikaa Mamman kyljessä, päällä, vieressä, lähistöllä tai vieressä kulkien. En tiedä onko isäntä antanut Manulle jonkun vahtihomman, mutta mua se vahtii ja kympillä. 

P4280186_2-normal.jpg

 

 

Nämä kuvat on otettu iltapäivällä tuvan sohvalla loikoillessani, yksin ei tarvinnut olla sielläkään.

 

Illalla kun kiivettiin ylös nukkumaan, sain Manun kylkeeni ja Hertan mahan päälle, Piksun kuikuillessa ovelta että mitä tuolla oikein tapahtuu. Ei siihen hänen mielestään ollut enää tilaa yhdelle punikille, mutta aamusta meillä oli oma herkkä hetkemme veskissä. Voi sitä kehräystä ja puksemista jota osakseni "rakkaista rakkaimmaltani" sain.


Muuten eilinen päivä meni vähän harakoille ja tuntui ettei oikein mitään saanut aikaseksi...... siivoilin keittiötä ja järjestelin sitä uuteen järjestykseen..... homma jäi kesken..... sain sen muutokseen vaadittavan kaaoksen aikaseksi, nyt pitäisi vain laittaa kamat oikeille paikoilleen niin homma olisi siinä, ehkä jo tänään?

Siivoilin kylppäriä, kasasin valmiit mankeloitavaksi menevät pyykit ja vein ylös mankelille....... homma jäi kesken.....  suunnittelin syötävää tekeväni ...... homma jäi kesken..... ja söin kaapista löytynyttä  valmiseinestä...... paijailin elukoita ja lakkasin kynteni.... sain valmiiksi!......  ja katsoin netistä Komisario Palmun Vodkaa -leffan..... joka sekin jäi kesken, pitäisi varmaan katsoa tänään loppuun.

Eli eilinen oli siis keskeneräisyyksien päivä :(


Tänään olisi ohjelmassa hoito ja Daniel sekä kaupassa käynti...... olen jo aloittanut niskasta kiinni ottamisen ja pistin heti aamusta polttimon lämmittämään suihkuveden..... osasin!..... nyt nautin aamukahvin ja sen jälkeen suihkuun, hiuksien harmaakasvun-ehkäisy-hoito, vaatteiden valinta jne...... tulisiko tästä päivästä ehkä-jopa-mahdollisesti valmiiden toimien päivä? Toivotaan, tämä alakulo kun ei oikein istu statukseeni :(


Isännän reissu etenee täysin suunnitelmien mukaan ja aikataulussa. Toivottavasti niin sujuu loppuun asti. Onnea reissun kakkosvaiheeseen rakkaani!