P3120513_2-normal.jpg

Eilen oli sitten isännän pynnöstä lettupäivä. 

Tältä lettu-liukuhihnalta syntyi, vaikkei uskoisi, peräti 16 kpl suussasulavia herkkuja, jotka kelpasit kaikille talon asukeille.

Kun noita paistoin, niin selkäni takana istui kaksi innokasta avustajaa, Hertta ja Armas, jotka odottivat maistiaisia. Lisäksi jaloissa makoili Manu samoissa puuhissa ja Piksu taiteili ruokapöydän tuolin selkänojalla äännähdellen muistutuksenomaisesti, että hänellekin kelpaisi :)  ..... ja kaikki sai osansa, myös metsästä palaileva isäntä, jonka kanssa tehtiin lopuista vielä jauheliha-sipuli-mustaleimajuusto täytteellä olevaa päivällistä. Nam Nam :)


Mutta tämä aamu sen sijaan aukeni tietokone-ongelmilla, joita on viimeaikoina riittänyt. Tähän kannettavaani oli ilmeisesti ujuttautumassa jokin salakavala virus, jota Nortonin ohjelmat yrittivät häätää minkä osasivat, mutta kone vain hidastui koko ajan ja lopulta tänä aamuna yhteyttä verkkoon ei saatu ollenkaan. 

Nyt 1,5 tunnin sitkeän ahertamisen jälkeen, onnistuin kuin onnistuinkin saamaan selvää saksankielisestä Nortonista, tekemään niin osittaisen järjestelmänpalautuksen, kuin täyspuhdistuksenkin ja liittämään itseni uudelleen verkkoon. Tämä on pienoinen työvoitto viime aikojen ongelmallisen nettikäyttäytymisen jälkeen. Toivotaan että ongelmat loppuivat tähän. 

Tuli kieltämättä mieleen Poltergeist -elokuvan meedion sanat "Tämä talo on puhdas"...... kun Norton ilmoitti koneen olevan puhdas ja turvallinen...... ja miten kävi elokuvassa?...... siitähän ne ongelmat vasta alkoivat :)  No, toivotaan parempaa kohtaloa tälle asialle :)


P3110504_2-normal.jpg

Eilisen päivän ilouutisiin pitää ehdottomasti myös liittää isännän Erben varastosta tuoma MANKELI!!! 
Pykkärimuijan tyttärentyttärelle on yllättäen ollut kovaa tuskaa elää yli puoli vuotta ilman mahdollisuutta mankeloida lakanoita, pöytäliinoja ym. keittiöpyyhkeitä. Nyt tähän tulee muutos ja
"Me happy!!!!"

Varsinkin kun kuvaan onnistuneesti tallentunut valoilmiö heti aamusta kohdistui lakanapyykkikasaan, vaatien ehdotonta huomiota ;)

 


Ja lopuksi pieni tunnistustehtävä kasviosaajille. Piivi, nyt silmät tarkkana!  ...ja muutkin, kertokaa ihmeessä tietämättömälle mikä pensaskasvi tämä on? 

P3110505_2-normal.jpgSe yrittää viestittää keväästä kauniilla kukinnallaan heinittyneen kasvimaan kyljessä, ja ainakaan minä en sitä tunnista. Aitoossakin just ja just selvitin sadan kasvin tunnistuskokeen, joten help me, please :)

Vastaukset tämän blogin kommenttikenttään
(ei vaadi rekisteröintiä)
tai feissariin, kiitos :D