Tästä lähtien kirjaan myös tänne blogiini, teille  "ei-feissarilaisille" samat postaukset kuin lähes päivittäin teen Facebookkiin ..... tai ainakin yritän muistaa ;)..... näin halukkaat pysyvät kärryillä missä mennään.
Tässä kuluneen viikon nro 9 postaukset.....


Sunnuntai 23.2.2014

Kuvasatoa kauniissa keväisessä auringonpaisteessa ja kylmän navakassa tuulessa. Käyntiin konetta huoltamassa ja Manua juoksettamassa .....ja kyllä se juoksikin, kaikki mahdolliset ojat ja kuralätäköt. Kun tultiin kotiin, Manu sai viiden tunnin porttikiellon makuuhuoneeseen 

Isännän työkalu nro 1 Näitä puupinoja isäntä työsti kuluneella viikolla

Lumikellot kukkivat Erben pihalla

 

 

Manu Mahtava Pinon valtias


Maanantai 24.2.2014

Tehokas aamu, Rubenin hääräyksien jälkeen olkkarin lattian pesu ja järjestely. Sitten tiukkoja remppasuunnitelmia, mittailua, tutkailua ja unelmia <3 .....sekä sosiaalisten suhteiden hoitoa sähköposteilla. 

Ulkona on kiva kirpakka nollakeli, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja elämä hymyilee <3  
— :)  toiveikas.


Tiistai 25.2.2014

Tänään oli mötötysaamu  

Liekö jalkojen kivut vai mitkä mua mötötyttää mutta takuuvarma keino mötötyksen karkottamiseen on siivous.....eli tähän mennessä tapahtunut: Tiskikone tyhjennetty ja aloitettu uusi lataus; mikro pesty sisältä ja päältä; Rubenin pistin jo herättyämme ahkeroimaan makuuhuoneen puhtaaksi ja samalla tuuletin sen kunnolla; yläkerran aulat, portaat ja alakerran eteinen putsattu ja pesty; koneellinen pyykkiä pesty ja siirretty kuivaimeen; seuraava koneellinen ladattu täyteen mopin päitä ja muita pesurättejä. 

Nyt hyvällä omalla tunnolla voi nauttia "ryystykkiä" kera Star Wars -sagan osa IV-Uusi toivo, eikö niin?

Iltapäivällä Danielin hoitavien käsien luo hermolomalle, tunnin ajaksi  
— hölmö.


Keskivikko 26.2.2014

Ajattelemisen aihetta aamuksi...... kelpaan sellaisena kuin olen, miksi muuttaa itseään, vaikka vain photoshoppaamalla?

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014021718047203_fd.shtml

Isäntä hääräilee metsässä edelleen ja mulle jää aikaa selvittää selvittämättömiä asioita. Tänään vuorossa oli oikeanlaisen naamarasvan löytäminen. Vielä kun en ole sellaista kelpuutettavaa versiota löytänyt, joka sopisi pintakuivalle, herkähköllekin iholleni. Unelmoin Vichyn tuotteista joka kaupan hyllyjen edessä jossa käytiin. Ja tänä aamuna oivallus syttyi. Vichyä myydään suomessa apteekeissa, täkäläisen apteekin valikoimasta sitä ei löytynyt, kun siellä käytiin....... mutta näillä on erittäin toimiva ja edullinen nettiapteekki. Ei muuta kuin surffaamaan ja *tadaa!!!!*, just oikeaa rasvaa löytyi ja vielä tarjouksessa, 23 %:n alennuksella. 

Ja kun samalla tilasin nivel-lääkkeitä ja isännälle sydänasperiinia, niin sain tilauslahjana kaksi purkkia suihkusaippuaa, jotka juuri onkin meiltä sopivasti loppumassa. :D  Tästä kaikesta riemastuneena oli ihan pakko lisätä tilaukseen vielä Bio-oil purkki, jolla kotimaassa aina rauhoitin punoittavaa naaman ihoa. Shoppailu on kivaa :)  — :)erinomainen.


Torstai 27.2.2014

P2270418_2-normal.jpg

Ahkera aamu tietää leppoisaa iltapäivää, kertoo vanha Kaltensundheimilainen sananlasku ;)

Rubenin häärättyä, tuvan ja keittiön lattian pesua, taas sitä jatkuvaan kamojen paikoilleen laittoa, tai oikeammin sanottuna, niille kamoille paikkojen etsintää Pesukoneen pörinää ja kuivausrummun kolinaa sekä kissakaverusten riekuntaa kuunnellessa sitä kummasti sielu rauhoittuu......ainakin hetkeksi ;)

Illaksi tuli isännälle luvattua hernekeittoa ja maailman parasta pannaria, toinen kun ahertaa pitkiä päiviä temppuilevan masiinan parissa.

Ottaa kamalan koville tuo ulkoilu, tänäänkin jo neljä kertaa on pitänyt käydä tassujaan kurassa likastamassa (tarkkasilmäisin huomaa ojennetun etutassun suttuisuuden).

<3  Mamman rakkaista rakkain <3


Perjantai 28.2.2014

P2280425_2-normal.jpgMaistuvaista perjantaita!

Tällä kertaa vuorossa jälleen
musta-/punaherukka piirakkaa jonkinlaisella kermaviiliä matkivalla
täytesörsselillä.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille  
— flunssainen.

Lisäkommentti: vieläkään täytesörsseli ei ollut sitä mitä olisi pitänyt olla, eli kokeilut jatkuu ja herukkapiirakka palaa leivonta-keittiöön yhä uudelleen .....vai pitäisikö rahtauttaa kermaviiliä kotosuomesta?


Lauantai 1.3.2014

Saksassa allakantekijät tietää koska kevät on tullut, se päivä on kuulemma tänään ..... siitä huolimatta että ulkona on kirpakka nolla keli ja taivas lupailee aurinkoista iltapäivää.

Katit ovat ulkona ja uudelleen nimetty Rubinjo häärii tuvan lattialla, josta pari mattoa pistin pesukoneeseen heti aamutuimaan. Meidän takapiha on parhaillaan yhtä kuravelliä ja tassuissa sitä kantautuu sisään, ihan tupaan asti ...... eli tää aika on yhtä siistimistä ja pesemistä. Voi kun maa jo kuivaisi ja päästäisiin tuosta märästä kurasta.

Päivän ohjelmaan tuon kuranpoiston ohella kuuluu tiettykin uunipesän elossa pitäminen sekä illalla tulevien saunavieraiden ruoan esivalmistelut. Ajattelin tekasta metsien miehille perinteistä kotimaista ruokaa, lihapullia ja perunamuussia 

Kuten huomaatte, ei tämä eloni täällä ole mitään glamourista, ihan normaalia hausfraun elämää. Mutta jotenkin juuri nyt tämä on sitä mitä haluan tehdä ja olen onnellinen näistä pienistä kuvioista ja tilanteista tavalla jota en aiemmin edes kuvitellut haluavani kokea, puhumattakaan että tulisin niiden kautta onnelliseksi. Elämä on kummallinen juttu, sitä oppii vain elämällä ja lähtemällä mukaan sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

Tilannetiedotus nro 173 Kaltensundheimista päättää tänään täältä tähän .......