Eilen käytiin viimeiset neuvottelut ammattijärjestöjen ja yrityksen johdon välillä. Yhteisymmärykseen YT-neuvottelujen tuloksesta ei päästy. Työnantajan mukaan mitään muuta kuin irtisanomiset ei ole tehtävissä kun taas ammattijärjestöt esittivät ja ylöskirjauttivat eriävän mielipiteensä siitä että jotain muuta olisi voitu nykytilanteen kohentamiseksi tehdä.

Summasummarum, ruskeita kirjeitä tiettävästi on ojennettu 3 kappaletta toimitusjohtajan huoneessa, mikäli käytävähuhuihin on uskominen. Itse taisin välttää giljotiinin himaa ripoen, mutta varma en voi olla ennen perjantai iltapäivää jolloin koko yhtiö on kutsuttu koolle yhtiön tilaa koskevaan infotilaisuuteen. Ehkä siihen mennessä käy selville olinko yksi onnettomista menoeristä joka eliminoidaan tarpeettomana.

Jännittämistä vielä piisaa kun huomenna palaveeraamme yksikkömme ja väliaikaisen pomon kanssa käyden läpi toimenkuviamme ja tehtäviin kuluvaa aikaa. Kai tämäkin on osa tuota YT-neuvottelurumbaa, sillä pomoni pahaenteisesti totesi YT-neuvotteluista ensi kerran kertoessaan, että "tämä ei jää tähän". No, ken elää saa nähdä.

Ironisinta on että juuri nyt käydään parhaillaan toimialamme suurinta vuosittaista markkinointitapahtumaa ja yli kymmenvuotisen messujärjestely-vastuu-kokemuksella, vielä koskaan  ei ole ollut näin vaikeaa motivoida ihmisiä markkinoimaan tuotteitaan ja palvelujaan. Joudun suorastaan rukoilemaan messuständille seisojia ja kun vihdoin sinne saan jonkun "asiantuntijan" ei hän voisi vähempää olla innostuneen näköinen. Tilannetta ei suinkaan auta se, että neuvottelujen loppu ajoittui tähän samaan saumaan ja kollektiivinen tuska on suurimmillaan... voi voi miten me tästä selvitään?

PS: viime viikon sairaslomailin ..... tai no miten sen ottaa, kirjasin juuri viime viikolta 15 tuntia tehtyjä ylitöitä, joten se siitä "sairaslomasta"