Nettiyhteys on tänä viimeisenä iltana järkyttävän hidas, joten nyt vain nopeasti tilannetiedotus.
 
Loppusaldo -13,3 kg…… toisaalta lopullinen tulos saadaan kun kotona ensimmäisen kerran astun puntarille, mutta tämä on Földin totuus.
 
Pakkaus on hyvässä vaiheessa ja vaikka Tero kovasti kamoja mukanaan vei niin silti lievä tila-ahtaus saattaa matkalaukkuani vaivata. Toivottavasti saan sen kiinni.
 
Mutta matkalaukkua suurempi jännitys aamulla on se, että miten saan uudet sukat ja housut jalkaani. Tulee hiki jo ajatellessa, mutta pakko siitä on vain selvitä.
 
Taksi hakee minut aamulla klo 9:30, pari tuntia matkataan Zurichiin ja klo 13:00 lentoni lähtee kohti Helsinkiä jossa minun pitäisi olla klo 16:55.
 
Mitään en lupaa, mutta katsotaan josko vielä jonkinlaisen yhteenveto-blogin saisin aikaiseksi, jollain järkevällä aikataululla.
 
Nyt kaunis kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille. Tässä tämä reissu oli. Seuraava rasti on miten saan suomen terveys- ja sosiaalihuollon ymmärtämään että tämä hoito oli minulle se oikea ja että heidän tulisi kustantaa takautuvasti maksamani kulut. Sen ihanassa toivossa…… Auf Wiedersehen!