Ihanan viikonlopun jälkeen on aina vaikea palautua arkeen ja normaleihin rutiineihin. Täällä se tuntui vielä vaikeammalta, mutta jotenkin kai siinä onnistuin.

Aamusta oli heti mittaukset, verenpaine 157/67 ja paino on laskenut - 10,4 kg, eli hyvin menee, vaikka viikonloppu oli täynnänsä houkutuksia ja ulkona syötyjä lounaita. Ilmeisesti onnistuin tasapainoilemaan sopivasti ja tulokset puhuvat puolestaan.

Sidonnassa alkoi tänään uusi aikakausi kun Andrea tuli terapeutikseni. Hän on toimessaan vielä kovin tuore ja ikävä kyllä se näkyy, hänellä ei ole sitä samaa varmuutta ja taitavaa näppäryyttä sekä tilanteenlukutaitoa jota niin kovast Reginassa ihailin ja arvostin. Tämä tarkoittaa nyt sitä että minun roolini kasvaa ja mun tarttee vahvemmin kommentoida sidosten teon aikana, kun Reginan kanssa pystyin luottamaan hänen arviointikykyynsä muuttuneiden tilanteiden suhteen. Andrean sidokset tulivat liian tiukalle, liikkuminen just ja just onnistui mutta hän jätti pois nilkkojani suojaavan vanukerroksen seurauksella että alle kahden tunnin oli ihoni jo helakan punainen ja hiertynyt. Eli otin siteet pois ja laitoin tilalle (nyt jo hieman löystyneet) sukat ja housut. Huomenna tarvitseekin sitten olla tarkempi ja heti kommentoida kun vähänkää siltä tuntuu. No tämä oli vain yksi pieleen mennyt sidospäivä, joten ei maailma tähän kaadu. Huomenna on varmaan paremmin. Tiedän etten olen sidontatapauksista hepoimmasta päästä, mutta toki minullekin kuuluu kunnon hoito, siitähän täällä maksetaan.

Tänään oli myös pyykkipäivä ja en millään voi uskoa kuinka täällä saa 3,5 h kulumaan yhden normaalikokoisen pesukoneen pyykin pesemiseen ja kuivaukseen. Ja osan aikaa jaloissa ne epäsopivat sidokset, joten tais olla kurjin päivä Földissä sitten tuloni. Romahdus viikonlopun euforiasta oli täydellinen.'

Mutta sain jotain hyvääkin aikaiseksi. Tein taksitilauksen kotimatkan alkuun eli Földi-Zürichin lentokenttä ja kyselin missä/miten täällä saisin tulostettua netti-chek in -palvelusta saatavan Boardinpassin. Ja talon tietotekniikoista vastaava Christian lupasi auttaa minua asian kanssa ensi viikolla, kun saan netti-chek innin tehtyä. Kaikki hoituu kun vain yrittää.

Mutta nyt päivä vaati veronsa ja peti kutsuu........ Gute Nacht!