Viikonloppu meni nopeasti. Saimme vieraita Fuldasta, urakoitiin monta kymmentä karjalanpiirakkaa, tehtii maistuvaa rommiporsasta, saunottiin ja pelattiin sankkia kera sopivalla määrällä neuvoa-antavia. Olipa taas mukavaa viettää erilainen viikonloppu.

Lisäksi luontoäiti järjesti lauantaille ja sunnuntaille sopivasti sateiset päivät, eli metsän kosteuteen ei ollut mitään asiaa isoilla metsäkoneilla, tästä ovat metsienomistajat yksimielisiä ja pakkohan se on todeta, että pahaa jälkeä siitä tulee. Näin ollen isäntä sai vapaapäivät ihan ilman huonoa omaatuntoa ;)


P3170548_2-normal.jpg

Lauantaina ennen vieraiden tuloa onnistuin haukottelemalla saamaan leukaluuni jotenkin sijoiltaan, seurauksella että vasemmalla puolella leuka on turvonnut, paksu ja kipeä :(
Tässä horror-kuva tilanteesta.

Kauankohan tätä pitäisi katsella ennenkuin huolestuneena sinkaisisi lääkäriin? Varsinaisesti kipua siinä ei ole, muuta kuin koskettaessa ja jos yrittää aukaista suuta. Pakkodieettiä pukkaa ilmeisesti :)


No, eteenpäin elävän mieli ja jo viime viikon lopulla aloitin uudenlaisen taistelun lisääntyviä harmaita hiuksia vastaan. Vielä kun en edelleenkään ole valmis muuttumaan harmaaksi pantteriksi, vaikka sitä mainosmiehet niin ovelasti markkinoivatkin. Sielultani olen edelleen brunetti, joten n. kuukauden välein olen tupsutellut juurikasvua piiloon ihan oivalla Schwarzkopf – Natural & Easy Root Setillä, joka on suunniteltu harmaiden juurten peittämiseen...... mutta setin pieni värimäärä alkaa olla liian vähäinen mun vahvaakin vahvemmalle harmaudelle, eli oli otettava uudet keinot käyttöön.

Nyt taistelen harmaantumista vastaan Bioloire "litkulla", joka lupauksien mukaan kolmessa viikossa palauttaa oman värin harmaisiin hiuksiin ja sen jälkeen kerran viikossa ylläpito-käytöllä värin tulisi säilyä omana. No, katsotaan miten käy ;) Ohessa aloituskuvat viime viikolta, tilannetta seurataan tiiviisti. Tarkkasilmäisimmät huomaavat rakkaista rakkaimman vakipaikallaan, patterin lämmössä.

P3150527_2-normal.jpg    P3170556_2-normal.jpg    P3150535_3-normal.jpg


Kodinhoidollinen tilanneselvitys kertoo, että pesukone on jo ahkeroinut ensimmäisen koneellisen pyykkiä, jotka äsken siirsin kuivuriin. Ulkona kun tänään on sen verran kosteaa ja pilvistä, ettei siellä noita pyykkejä kuivaksi saa..... tilanne josta saimme viime viikon aurinkoisina päivinä nauttia. Nyt pesukoneessa pyörii lakanapyykkiä ja kolmas koneellinen jo odottaa vuoroaan. Tänään on siis pyykkipäivä :)