..... ja homma jatkuu...

Viikonlopun ohjelmassa oli keittiön sähköjohtojen veto (kytkemisen tulee tekemään sähkäri myöhemmin), keittiön levyttäminen ja pikkukylppärin seinien sekä kattojen maalaus.

Keittiötä kun sähköpiuhat oli vedetty sähköpiirustusten mukaan. Nämä kuvat kuulemma pitää säästää tulevia porailuja varten, että tietää missä piuhat menee :)  Onkohan tämä sitä miehenlogiikkaa :D...

IMAG0571-normal.jpgIMAG0576-normal.jpg

.... ja tässä koko kauheus on piilotetu levyjen alle. 

IMAG0594-normal.jpgIMAG0593-normal.jpgIMAG0578-normal.jpg

Keittiö alkaa olla pinnoiltaan siis kunnossa, kunhan tuo katon läpi kulkeva palkki vielä koteloidaan, joten piuhat jää sinnekin piiloon.


Pikkukylppäri alkaa olla pohjamaalattu, eli ällö-oksettava persikka alkaa pikkuhiljaa kadota. Tuohon boilerin viereen takaseinälle, tulee sitten sitä tummemman harmaata, ja vielä mietin mikä väri noille muille seinille, mutta katto tulee valkoiseksi.

IMAG0595-normal.jpgIMAG0596-normal.jpgIMAG0598-normal.jpg


Seuraavaksi oli vuodossa "Operaatio Ulmi".

Herr Hoffmann kävi tuomassa sahalla olleet haapapuut ja ison ulmin lautoina takaisin ja tuo puumäärä piti saada syys-sateilta suojaan ja taapeliin. Haapapuut, jotka tulee aikoinaan saunaan, saatiin sijoitettu autotallin ullakolle, mutta ulmi-laudat tuotiin tupaan kuivumaan. Niillä kun on aluksi tarkoitus koteloida kattopalkit kaikkialla alakerrassa. 

Isäntä aina mullekin kotihommia tehdessäni toteaa, että koneet on tehty käyttöä varten, joten niinpä nytkin konetta käytettiin ulmi-lautojen sisäänsiirtämisessä oivallisella tavalla :)

IMG-20141019-WA0003-normal.jpgIMG-20141019-WA0002-normal.jpg

IMG-20141019-WA0001-normal.jpgIMG-20141019-WA0004-normal.jpg

On ne siten komeita lautoja <3  .... musta onkin täällä kehkeytynyt todellinen puiden rakastaja. Pitäisiköhän aloittaa puiden halailu ihan vain siksi että tulevaisuudessakin saataisiin näin komeita lautoja, sillä jonkunhan on ollut pakko halailla tätäkin puuta, että siitä näin kaunista katseltavaa tuli :)

IMAG0601-normal.jpgIMAG0585-normal.jpgIMAG0586-normal.jpg


Tämän viikon aikana homma etenee maalauksien osalta ja ensi viikonlopuksi pitäisi saada jo vihdoin hankittua niitä puolipaneleita, joita päästäisiin napauttelemaan paikoilleen. Valtavastihan tuolla on vielä kaikkea pikkulistan laittamista jne. Mutta alkaa lupaavasti siltä näyttämään että isoimmat hommat on selätetty. Lattian hiontaa, maalausta ja palkkien kotelointia vailla olisi muuttomme uuteen kotiin :) JIPIIIII!!!!!