Eilen Fuldalainen tehokaksikkome hääräsi ja ahersi todella tehokkaasti, saaden paljon näkyvää aikaseksi. Illalla heille maistui niin sauna kuin makaronilaatikkokin ja jo ennen kymmentä koko Kaltensundheimin talo vaipui ansaituille yöunille.

P5060263_2-normal.jpg

Tänä aamuna näyttäisi tulevan puolipilvinen päivä, joten tästä on hyvä jatkaa. Toissayönä täällä oli pakkasta mutta viimeyönä oltiin jo reilusti plussan puolella sillä aamulla rolloja ylösnostaessa oli ulkolämpötila huimat 8 astetta.

Imankos Piksu viihtyi taas koko yön ulkona ja aamulla se surkeana (lue nälkäisenä) naukui makkarimme ikkunan takana, vaatien sisäänpääsyä heti!

Nälkähän sitä pientä punikkia vaivasi karsealla tavalla, ja syötäväksi kelpasi se kaikkein halvin ja huonoin kissanruokakin :)

 


P5060262_2-normal.jpg

Pesukoneellinen on jo pyörähtänyt ja pyykit kuivuvat vienossa kevät-tuulessa heiluen.

Hertta oli heti aamusta assistenttinani näissä pyykkäyshommissa ja yhdessä me hämmentyneinä ihmeteltiin kevään ensimmäistä etanaa, joka huimalla 20 cm:n tuntivauhdilla liikkui pyykkitelineen läheisyydessä. 

 


Iltapäivällä olisi vuorossa jälleen lymfausta Danielin luona ja samalla hoidellaan isännän kanssa hankintoja, elukoiden ruoat on ihan kaput ja muutenkin kaapit kaipaa täydennystä. Ehkä samaan reissuun saamme yhdistettyä myös remppakamppeiden hankintoja, niin saadaan homma kunnolla käyntiin. Eilinen päivä oli ikäänkuin alkusoittoa.

Lisäksi aamusta tehtiin isännän kanssa ruokasuunnitelmaa, mitä tehokaksikollemme tarjoillaan, että jaksavat ahertaa remonttimme parissa. Listalta löytyy grilli-iltaa, keittopäivää, kanapataa ja karjalanpiirakkatalkoita. Kyllä me näillä yksi remppaviikko selätetään :)


Olga makoilee edelleen Ilmenaun konevarikolla, joten odottelemme koska sen ongelmat tulee selvitettyä ja saamme vanhan rouvan kotiin. Jännityksessä siis elämme edelleen :)