Nyt kun remontti lepää hetken aikaa, niin päässäni kuitenkin asiat lentää ja tekee uusia suunnitelmia jatkuvalla syötöllä ... nyt vuorossa on ollut tuo "herkkukylppäri", äklön persikka-pinkki seinineen. Kaakeleita emme lähde tässä vaiheessa pois repimään, se homma jää jonnekin tulevaisuuteen......mutta kai seinille voisi jotain parempaa väriä keksiä.

Miten olisi isoveljeni suuresti inhoama käsite "harmaa tehosteseinä"?  Tai harmaalla ylipäänsä. Kaakeleiden päälisen alueen maalaisi punertavaan vivahtavalla harmaalla ja päätyseinän selvästi tummemmalla. Miltähän se näyttäisi...... ei muuta kuin Photosopin 30 pv:n kokeiluversio lataukseen ja unelmoimaan :)


IMAG0035_2-normal.jpg

Tällä hetkellä "herkku-kylppäri" on siis näin valloittavan näköinen.

Lisäksi on muistettava, että kaakelit on laittanut paikoilleen sama isäntämies kuin joka ammeen tuohon kylppäriin oli muurannut...... eli kaakelit on takuuvarmasti sitten tiukasti kiinni ja seinää varmaan lähtee mukana jos noita tuosta lähtee repimään alas. Siis liian aikaa vievää tähän kohtaa remonttiamme.

IMAG0035_3-normal.jpg

 

 Mutta entä jos?
Lisäisikin harmaata ja vielä pikkasen harmaampaa, mukaellen tuota aitoa DDR:läistä peruslattiaklinkkeriä.

Miltäs tällainen näyttäisi?  
Ei paha, sanoisi varmaan Jorma Uotinenkin.

 
 
 
 
 
 
Jään odottamaan kommentteja ja lisäehdotuksia seinien suhteen. Ja homman periaatehan oli "halavalla hyvää ja kaunista, ilman tolkuttomasti aikaa/voimia vievää uurastusta". Ne voimat säästetään uuden keittiön ja kylppärin parissa puuhasteluun. ;)