Aamu alkoi jatkounilla, sillä en vain pystynyt nousemaan ylös ennen kuutta, joten isäntä joutui yksin nousemaan ja lähtemään koneen huoltohommiinsa. Mutta heti herättyäni olen ollut ahkerana. Koneellinen pyykkiä on jo kuivarissa, sillä ulkona ei ole kuivatuskeli, joten pitää taas tyytyä koneelliseeen kuivatukseen. Nyt alkaa ennen pääsiäistä syntynyt liinavaatevuori olla selätetty ja tulevina päivinä mankeli laulaa tuttua säveltään ;)

Erbe_keitti%C3%B6_v%C3%A4liaikainen-norm

Ja kun tähdellisimmät hommat oli tehty (tiskari tyhjennetty ja täytetty, pintoja siistitty ja aamiaiset nautittu) oli vuoro pääsiäisen aikana syntyiden ideoiden visualisointiin.
Nyt työnalle tuli väliaikaisen keittiön uudelleen suunnittelu. 

Erbe_keitti%C3%B6_v%C3%A4liaikainen_2-no

Sain isännältä vihreää valoa ajatukseeni hyllyjen teosta, joten alkoi ahkera pohdinta ja piirustelu uusilla spekseillä. Tuloksena syntyi paljoilla avohyllyillä ja muutamalla mukaan lähtevällä puisella kaappi/laatikostolla kokoon kursittu kokonaisuus. Nyt päätettäväksi jää, kuinka paljon allejääviä pintoja kannattaa viimeistellä. Lopullisesti kun tuo keittiöalue muuttuu kodikkaaksi tuvaksi. Nyt yritetään siis saada tämä väliaikainen versio kasaan kutakuinkin nolla-budjetilla ja rahat sijoitetaan lopulliseen keittiöön kun sen aika on.

On siis paljon päätettävää pienessä ajassa, ja sähkömiehet tulee jo ylihuomenna virittelemään talon sähköt tätä päivää vastaavaksi. Huh huijaa ja haipakkaa pitää....


Sen verran pitää vielä todeta että viimeisen kahden viikon ajan kiireet, suomen pikakäynti, vierailut, pääsiäinen jne. vetivät meistä kummastakin mehut aika tehokkaasti ja eilen illalla saunan jälkeen hädin tuskin jaksettiin mitään kunnon ruokaa laittaa, kun jo kömmimme yläkertaan ja puol nukuksissa katselimme Tähdet tähdet -diskojakson. Vaakatasoon päästyämme kotoinen kuorsaus täytti ilman ennenkuin kissat ehti kehräystään aloittaa.

Tänään on jo hieman pirteämpi olo mutta iltapäivän käynti Danielin luona takaa kyllä tällekin päivälle ihan riittävästi väsyttäviä elementtejä. 


Isäntä kipuloi kone-juttujen parissa, minä tuskailen rempan suunnitelmien kanssa ja elukat yrittää ottaa oman osansa siitä mistä pystyvät. Tällä hetkellä Kaltensundheimissa menee lujaa, mutta toivotaan että pian helpottaa, asiat soljuvat paikoilleen ja ratkaisut kaikilla tasoilla osoittautuvat oikeiksi. 

Lisäksi huomaan päässäni syntyvät lisäajatuksia ulkokukista, kukkapenkeistä jne....... mihin tämä vielä johtaakaan, se jää nähtäväksi.

Halivilivoo, taas mennään....