Eilen sunnuntaina sitten jatkoin hääräämistä ja raivaamista, tällä kertaa vinokammarin romuhuoneessa, josta olisi tarkoitus saada miellyttävä vierashuone. Ja parin tunnin hääräyksen jälkeen se jo järjestyikin kivaan kuosiin, nyt vielä lattian pesu, verhojen vaihto, tauluja seinille ja matto lattialla, sen jälkeen vieraat voivat tulle testaamaan huoneen viihtyvyyttä :) 


Iltapäivällä lisäksi avasimme Kaltensundheimin grillikauden. Lämpöä riitti n. 13 asteen verran mutta auringossa se tuntui vielä lämpimämmältä. Iltapäivällä saimme vieraaksemme isännän työkavereita, suomalaisia metsureita, jotka täällä näyttävät työnmallia paikallisille ;) Juttua piisasi ja grilli paahtoi kuumana herkkuja lautasille.

Ilta oli onnistunut, mutta kun aurinko siirtyi talon taakse, alkoi tulla viileää, joten kahvit nautittiin sisällä tuvan lämmössä.

P3090493_2-normal.jpg     P3090499_2-normal.jpg     k%C3%A4nny%20maaliskuu%202014%20003-norm


"Dot, dot, dot" ... eli iloisia uutia makuuhuoneesta ;)  

Nyt jo kahtena yönä peräkkäin on Piksu viettänyt yötä kanssamme, kehräten päittemme välissä. Eilen illalla kaikki kolme, Manu, Hertta ja Piksu mahtuivat sänkyyn meidän kanssa, pitkäksi aikaa, yhtäaikaa, ilman yhtään poksuntaa, murinaa, kurinaa tms. Manulle se taisi ottaa kovimmalle, kun sen reviirille näin julmasti tultiin. Se pyöritteli silmiään ja melkein alkoi jahtaamaan katteja pois sängystä, mutta luovutti lopulta syvää huokaisten :)  Alkaisiko tämä elukoiden yhteisolo pikkuhiljaa sujumaan ilman konfliktitilanteita?  Joko uskaltaisin sitä toivoa?  Eihän siihen mennyt kuin puoli vuotta ;)


Ristiselässä tuntuu tämä parin päivän riehunta, mutta ex-kollega Harrin sanoin..."Sillä se vaiva lähtee, millä tulikin." eli hommia on vaan jatkettava. :D

Isännän kadottua taas metsään omiin hommiinsa, mä aloitin nää mun touhut kotona; siivosin keittiön eilisen grillihuuman jäljiltä, latasin pesukoneen ja järjestelin pyykkejä hyllyihin, kastelin jo kaula pitkällä vettä anovat kasvit ja pamautin polttimon päälle että saisin lataamani tiskikoneen säällisessä ajassa käyntiin. Ja jatkoa piisaa ...  vinokammari/romuhuone, odottaa vielä viimeistä silausta......mut ehkä sit iltapäivällä ;)  

Nyt iso Taika-mukillinen kuumaa kahvia, sohvan pehmeyttä, Manun lämmin kylki peffaa vasten ja jotain kivaa katseltavaa......mitähän sitä tänään keksisi *katoaa hdfin.com:in ihmeelliseen maailmaan*