IMAG0041_2-normal.jpgRemonttirupeama tällä kertaa alkaa olla ohi ja seuraava remontti-pyristys on tulevana helatorstai-viikonloppuna.

IMAG0044_2-normal.jpg

Paljon on jo saatu aikaan ja tässä näkyy talon liiteriin tehty tilataide-teos, jonka kautta ilma pääsee kulke-maan läpi liiterin kuivat-taen ateljeen edestä pilkottuja puita. 

Tuleviin kolmeen huoneeseen saatiin kaikki koolaukset tehtyä, kuten suunniteltiinkin. Uunin poisto ja seinän purku tuli yllätysylimääräisenä toimena tähän saumaan, mutta nyt sekin on tehty, samoin kylpyammeen siirto ulkokäyttöön.

IMAG0055_2-normal.jpgIMAG0057_2-normal.jpg

Ja tältä näyttää nyt tuvassa, kun lastulevyt alkavat asettua paikoilleen. On miehillä ollut nipertämistä tuon nurkan ikkunoiden ympäri kulkevien levyjen kanssa, mutta hienoa jälkeä saivat aikaseksi. Hyvä te!


Rankka parin viikon remonttirupeama vaatii kuitenkin veronsa. Isäntähän on kokoajan samalla tehnyt omia hommiaankin, joten koville tämä on ottanut jokaisella. Täällä on kovin raihnaista porukkaa tänä aamuna ja tällähetkellä mä taidan olla porukan notkein ja nopein liikkuja :D  

voltaren-normal.jpg

Mutta nyt lepoa ja hoivaa niin kyllä se notkeus taas palaa työn raatelemiin jäseniin ja kivut kaikkoavat, jos ei muuten niin Voltarenin voimalla ;)