Nyt tää alkaa jo rutinoitumaan, variaatioita tuo vain aikataulut, jotka tänään ovat olleet aikaiset. Herätys ennen kuutta, sitten rullaus sekä aamutoimet, suihkut, hiukset jne. Siitä sitten singahdin verenpaineen mittaukseen ja alaspäin mennään vieläkin 160/70. Seitsemäksi siirryin  terapeuttini Reginan luokse, jossa ensin lymffattiin ja sitten sidottiin. Ongelmia ja lievän vaara-detaljin hoidolle tuotti tällä kertaa vasen kantapääni joka ärtyi helläksi eikä suvainnut mitään ihollaan. Regina laittoi siihen päälle sellaisen Compeed-tyyppisen laastarin ja tämä päivä onkin ollut jo siltä osin kivuttomampi. Viime yönä tuo kantapää piti mua ihan liian usein hereillä, kunnes neljän  aikaa luovutin ja revin siteet pois. Vaara-detalji taas tulee siitä, että ihoni ei saa mennä rikki. Täydellisen hoidon saavuttamiseksi ihon tulisi pysyä kunnossa koko ajan että se voisi vastaanottaa maksimimäärän hoitoja.

Klo 9:15 menin kuntosalille,elämäni ensimäiseen juoksumatto sessioon. Systeemihän menee täällä niin, että kuntosali on kiinni enimmän aikaa, eli sitä saa käyttää vain valvotusti. Porukka siis istuu oven takana olevilla tuoleilla ja odottaa vetäjää tulevaksi. Kun vetäjä tulee, porukka rynni sisään ja ryhtyy valloittamaan laitteita. Lisäksi toinen puoli porukasta parveilee ohjaajan pöydän ympärillä, sillä hänen tulee merkitä kunkin henkilökohtaiseen vihkoon, että ihminen on ollut mukana tunnilla.

No mähän oli ekaa kertaa paikalla joten jättäydyin taustalle..... ja kun sitten viimeisenä tulin ohjaajan pöydän luo hän oli jo ihan hermona kun aloin kysellä kaikenlaista ja vain kehoitti rauhoittumaan....... no en mä ollut hermostunut vaan utelias miten tilanne menee. No sitten hän ohjaili minua sen suurimman maton luokse ja hätisti pois yhden pienemmän naisen (koko rules täällä nääs) ja ohjasi hänet pienempään laitteeseen. Sain henkilökohtaisen opastuksen laitteen saloihin ja limitiksi huimat 5 minuuttia kävelyä. Ja uskokaa tai älkää, se oli siinä. Mä olin ihan naatti viiden minuutin jälkeen ja koneen putsauksen jälkeen siihen heti tuli toinen tarjokas kuntoilemaan.

Mutta kun mun limitti nyt vain on tuo 5 minuutti niin ei muuta kuin takaisin huoneeseen huilaamaan ja ottamaan yöllä  kantapään takia valvottuja tunteja takaisin. Sitten lounas ja lounaan jälkeen jo tutut tuolijumppa+isojen jumppa. Isojen jumpassa tällä kertaa leikittin permantovoimistelijaa sellaisen tikun nokassa olevan silkkinauhan kannsa, oli kivaa :-), mutta olin taas ihan märkänä hiestä tunnin kuntoilun jälkeen joten takaisin vaaka-asentoon selkää ja jalkoja lepuuttamaan.

Iiltapäivä menikin sitten FTP-ohejlmaa asennellessa, sillä Tero on muuntanut mulle leffoja meidän digiboxilta, että olisi jotain katseltavaa iltaisin ja silloin kun ei ole muuta tekemistä ja olisi vain levon hetki.

Ai niin ja sovinhan minä potilaspäälikön kanssa Teron majoittumisesta tänne Földiin, minun huoneeseeni varavuoteelle kolmeksi yöksi, hintaan 55 € päivä sisältäen kaikki ateriat. Hieman epäilyksellä kyllä suhtaudun Teron ruokailuun täällä, sillä kyllähän tämä eräänlaista sairaala-gourmeeta on. Ruoat ovat toki hyviä, mutta paljon keittoja, ihan sellasia lihaliemijuttuja, joissa killuu jotain nuudeleita tms. hörsykkeitä. En oikein jaksa uskoa Teron saavan mahaansa niistä täyteen, mutta jospa hän ottaakin täällä olon ikäänkuin laihisviikonloppuna :-)

Jotta semmoinen päivä. Uskomatonta että vaikka suurin osa aktiviteetista painottuu aamupäivään ja alkuiltapäivään, niin olen ihan natki enkä jaksaisi kissaa sanoa, tai no Pikselin jaksan aina sanoa, mutta muuten on aika naatti  olo. Siispä vetäydyn vaakatasoon ja yritän saada Kadonneen jäljillä näkymään läppäristäni, se on just sellasta sopivaa katseltavaa tällaiseen lievään turtuneeseen oloon.

PS. Kaijan tuloon 2 yötä!

PSPS: liekö runsaan käytn syytä vai mikä, mutta näppis ei aina pysy perässä näpyttelyissäni joten tavan takaa tekstistäni puuttuu kirjaimia...... pahoittelen asiaa, yritän olla tarkempi.