Jos voisikin vain keskittyä remontin tekemiseen, olisi kaikki jo ollut moneen kertaan valmiina...... mutta kun on se elämä elettävä siinä sivussa, asioita hoidettava ja tietty sitten vielä ne yllätykset joita kukaan ei toivo ja joita kuitenkin aina sattuu ja tapahtuu. Näin meilläkin, mutta sitkeästi eteenpäin mennään, pikku hiljaa.


IMAG0070_2-normal.jpgLauantaina aamupäivästä tehokaksikko Fuldasta tuli taas auttamaan ja isännät jatkoivat levytyksien tekoa.

Mutta ensiksi Mario siisti ja jyttyytti kylppärin lattian puhtaaksi ja hajulukko-valmiukseen.

Tämähän alkaa jo näyttämään suht inhimilliseltä, vai tottuuko silmät kaaokseen?!?

Oli niin tai näin, mielessäni siintää jo kristallin kirkkaana se millaista meillä oikein tulee olemaan, sitten kun kaikki on valmiina.


IMAG0072_2-normal.jpg

Ja sitten levytyksiä jatkamaan......

Haasteen levytyksille antaa kovin kaltevat ja pullistelevat seinät. Vatupassia ei kyllä niitä tehdessä ole taidettu käyttää, joten nyt on tehtävä kohta kohdalta ratkaisuja, kikkoja ja niksejä miten mikäkin pullistuma saadaan levytettyä piiloon. Iso homma siis, mutta JOS seinät olisi suoria niin tämäkin homma olisi vain yks hups luiskis ja valmis, mutta kun ei ole, joten hommaan menee aikaa, vaivaa ja hermoja.

Mutta tässä tuvan viihtyisä sohvanurkkaus, johon vihreä kulmasohvani kaipaa jo päästä oleilemaan.


Seuraavaksi oli vuorossa isännän BYROO, pieni kapea huone, jossa jo kirjahyllyt odottavat toimistomappeja, eli ovat kovasti remppatyön tiellä. Mutta hienostihan tekijät selvisivät ja tuohan alkaa jo ihan näyttää byroolta, eikö vain?

IMAG0076_2-normal.jpg

   IMAG0078_2-normal.jpg    IMAG0079_2-normal.jpg


Ja viimeisimpänä levytettävänä oli makuuhuone, johon siis ei tule puolipaneelia, vaan levytykseen meni kaikki seinäpinnat. Urakka oli iso, mutta nyt se on valmis!

IMAG0080_2-normal.jpg     IMAG0081_2-normal.jpg     IMAG0084_2-normal.jpg

 

IMAG0087_2-normal.jpg

Oman kodin tekemisessä on kieltämättä jotain maagista, se on todettava. Nämä tähän astiset työt ovat olleet mun fysiikalle liian vaativia, joten olen voinut vain hoitaa taustahommia. Mutta odotan panelien saapumista että pääsen niiden "asetteluun" ja sitä kautta saan antaa oman aktiivisen panokseni yhteiseen kotiimme.

Huomenna siis panelikauppaan ja ehkä samalla käydään tapettejakin katsomassa, sillä makuuhuone voitaisiin jo tapiseerata, kunhan katon panelointi on tehty.  

Ja taas tulee pakkopysäytys rempan etenemiseen kun katoamme suomeen puoleksitoista viikoksi hoitamaan asioita ja juhlistamaan rakkaan isoveljeni seuraavan elämänvaiheen käynnistystä.

Palaan asiaan, seuraavan remppa-rykäyksen kera.