Eilen ei kyllä ollenkaan ollut vappumainen fiilis. Oli todella erikoinen vappu, kaikkiin aiempiin vappuihini verraten. Niitä teekkarivappuja tosin tuli vietettyä ihan riittävästi, joten tämä oli ihan pirteä poikkeus.......vaikkakin se maailman paras seura puuttui...... mutta ei kauaa, enää vuorokauden verran ja hän on täällä taas... <3

potter_2-normal.jpg

Vappuaaton illan tylsyyden karkottajaksi valjastin Harry Potterin ja liekehtivä pikari -leffan ja toimi! :) Nyt on siis todistettu että Potterit toimii niin pääsiäisenä kuin vappunakin, suosittelen ;)


Armas loistaa edelleen poissaolollaan ja epäilemme pahinta :(  Tietämättömyys on se kaikkein pahin, mutta näin on tapahtunut muillekin. Veljeni perheen Kiti Kitinä lähti reissullaan, eikä koskaan tullut takaisin :´(  ja monia muita vastaavanlaisia tarinoita riittää esimerkiksi. Silti pieni toivo sisälläni (ei, en ole raskaana), ja pitää yllä ajatusta että kyse on vain vanhan herran loukkaannuksesta ja hän ilmestyy kuin tikkana paikalle, isännän äänen kuullessaan. Niinhän siinä käy, eikö niin?

P3240585_2-normal.jpg


Eipä eilisestä kovasti muuta kerrottavaa olekkaan, siivoilua ja normi hausfraun hommia, ei muuta. Isännän reissu etenee liki suunnitelmien mukaan, pieniä korjauksia siihen on tehty mutta mies ja koneet ovat ehjänä, pakattuna Finnlinesin Finnmaid -laivan sisuksiin, sinne ihan keskelle ja liki viimeisenä sisään ajaen. Nyt on levon aika, että huomenillalla hän on pirteänä jatkamaan matkaa kotia kohti.


P5010231_2-normal.jpgNiin ja sainhan minä eilen illalla yllätysvieraan. Metsuri Eero oli kauppaan menossa ja huolehtivaisena tuli kysymään olisiko mulla jotain tarpeellista tuotavaa sieltä :)  

Tarkistin vielän tän päivän ohjelmassa olevan munkkireseptin tarpeet ja kuinka ollakkaan sokeria uupui, eli laitoin tilauksen sisään. Tänä aamuna hän toi pyykkiä pestäväkseni ja samalla sen sokerin. Näin se apu toimii ja olen huolenpidon piirissä vaikka isäntä reissaakin matkoillaan.


Vapunpäivän agendalla olisi Rantasalmelaisen pitopalveluyrittäjän reseptin mukaan tehtyjä munkkeja ja lihapiirakoita, katsotaan miten tuo onnistuu Uusmaalaiselta naisihmiseltä ;)